SmartDog-testissä

Flirtille ja Fulle oli tälle viikonlopulle varattuna vähän erilaista tekemistä -  SmartDog-testin muodossa.

Testi pidettiin Koirapalvelu Vihmerän tiloissa Jakokoskella ja testaajana oli Elisa Reunanen.  Lämmin kiitos Irenelle järjestelyistä ja Elisalle testauksesta!

Flirtin juoksu toi viikonloppuun pientä lisähaastetta, koska Irene joutui järjestelemään meille testiajan, jossa emme häiritse muita. Sitten kävi vielä niin, että Flirtillä on tietenkin tärppiaika ja pienen Fu-pojan pää on sekaisin. Lassi on ollut jo pari päivää Fun kanssa evakossa, mutta pää on silti edelleen sekaisin.

Alla olevan kuvan otin juuri ennen kuin menimme Fun kanssa sisään testauspaikkaan. Olisihan se pitänyt tuosta kuvasta jo tajuta, että tänään ei polla leikkaa 😂.
No, jos totta puhutaan, niin ongelma oli siis että Fu ei pystynyt yhtään keskittymään eikä namitkaan maistuneet. Yritetään uudemman kerran, kunhan Flirtin juoksut eivät kiusaa pientä.Flirtti sen sijaan veti tärppipäivistään huolimatta läpi koko testin.
Varsinaisia yllätyksiä ei testissä tullut, sen sijaan vahvistui entisestään se, että Flirtissä on juuri oikeat ominaisuudet minun koirakseni. Lisäksi nyt näin omin silmin, että se ei oikeasti reagoi mitenkään käsivihjeisiin --> faktaa siitä, että minun pitää aikuisten oikeasti ohjata jaloilla ja vartalolla käsien sijaan agilityssä.
Testistä tulee myöhemmin kirjallinen raportti, jaan sen täällä sitten.
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Markiesje Fu tuli Suomeen

Pennut syntyivät

Lomareissulla Hollannissa