Pimu hoidossa

Lauantaina 19.5. saimme Flirtin Pimu-tytön hoitoon viikon ajaksi. Jo etukäteen olin iloinen siitä, että saan mahdollisuuden tutustua tyttöön paremmin - josko saisin jotain kirjoitettua Pimun luonteesta sen omalle sivulle.

Pimu kävi harjoittelemassa puolisen päivää 11.5. ja ilmiselvästi sai Flirtiltä juoksutartunnan :).  Flirtti on tehnyt juoksua jo n. kuukauden verran ja niinhän se tytär sitten aloitti ensimmäisen juoksunsa 14.5. eli sopivasti ennen hoitoon tuloa. Flirtti seurasi oman juoksunsa kanssa aloittaen 24.5.
Eli ihan ei nyt mennyt putkeen tuo, että saisin tutustua Pimun luonteeseen paremmin sillä vaikka paljon aikaa sen kanssa vietinkin, niin ensimmäinen juoksu ei ole paras aika vetää johtopäätöksiä koiran luonteesta.

Viikko sujui kuitenkin todella hienosti. Flirtti ja Pimu tulivat todella hyvin toimeen keskenään vaikka juoksut nyt varmaankin aiheuttivat sen, että ne leikkivät melko vähän yhdessä.
Pimu pääsi Flirtin treenireissuille kolmesti mukaan ja näki siten paljon vieraita koiria ja sen lisäksi myös hevosia.

Pimu <3
Pimu ja Flirtti
Pimu
Flirtti ja Pimu

Fulle Pimun hoito tarkoitti juoksun vuoksi evakkoon lähtöä eli Lassi lähti Fidon, Fayza ja Fun kanssa Kolille mökille ja nauttivat siellä lämpimistä aurinkoisista päivistä.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Markiesje Fu tuli Suomeen

Pennut syntyivät

Lomareissulla Hollannissa