Helsinki Winner 2023

Alunperin ei ollut tarkoitus lähteä Voittaja-näyttelyihin tänä vuonna, mutta koska Fian astutus ei onnistunut, päätin sitten kuitenkin ilmoittaa Fian ja Fun kehään lauantaille Helsinki Winneriin.

Aikaisin lauantaiaamuna startattiin kotoa ja ajettiin suoraan näyttelyyn. Etukäteisajatus oli, että Fulla voi olla jotain mahdollisuuksia (3 urosta yhteensä kehässä), mutta Fia vaaleine silmineen ei tuonut ennakko-odotuksia (5 narttua yhteensä kehässä).

Vaan niin meidän kaksikko toisti viime vuoden Pohjoismaiden Voittaja -näyttely tuloksen eli Fu oli ROP ja Fia oli VSP. Ihana Henna auttoi ROP-kehässä esittämällä Fun. Tuomarina oli Irina Poletaeva.


Fun arvostelu
Erinomainen tyyppi. Kaunis pää & ilme. Saksipurenta. Melko hyvät korvat. Kaunis kaula & ylälinja. Erinomainen rintakehä. Hyvät etukulmaukset. Hyvä sivu- ja etuliike. Kintereet saisivat olla vahvemmat. Oikea karvanlaatu.

Tulos

ERI1, SA, PU1, NORD-sert, ROP


Fian arvostelu
Erinomainen tyyppi. Rodunomaiset mittasuhteet. Rodunomainen pää ja korvat. Hyvä kaula. Oikea ylälinja. Hyvä rintakehä ikäisekseen. Helppo liike. Oikea karvan laatu.

Tulos
ERI1, SA, PN1, NORD-sert, VSP





 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pentusuunnitelmia

Kasvattajan vaikeita hetkiä

Markiesje Fu tuli Suomeen