Flirtistä agilityeläkeläinen

Jo kaksi päivää kipulääkettä sen kertoi: Flirtillä on ollut kipuja ja lääke auttaa.

Päätös kypsyi nopeasti: Flirtin on aika siirtyä agilityeläkeläiseksi.

Perjantaina 16.12. treenattiin viimeisen kerran SISUKASJENGIn treeneissä parhaan Heidi-koutsin silmien alla. Olo on haikea ja kiitollinen yhtä aikaa.

Flirtti on ollut täydellinen harrastuskaveri minulle - me olimme yhdessä koirakko, parhaimmillaan samassa kuplassa ja aina yhdessä tekemisestä nauttien. Flirtin kanssa myös opin valtavasti sekä lajista että koirankouluttamisesta. Sain sen kanssa upean seuran ja seurakaverit.

Meidän pikkupippuri aloitti kisaamisen miniluokassa 7.5.2016. Kolmosluokkaan noustiin Jussin Juoksuissa 24.6.2017 ja sen jälkeen alkoi mammaloma. Vuoden 2018 alussa tuli onneksi uusi kokoluokka, pikkuminit, ja pääsimme mammaloman jälkeen jatkamaan matalilla hypyillä.

Yhdessä saavutettiin parikin isoa asiaa, joista en osannut edes haaveilla: vuonna 2019 pikkuminien SM-joukkuehopeaa yhdessä JoA:n ja POKS:n joukkuekavereiden kanssa ja vuonna 2020 hyppyvalionarvo.

Kiitos viime vuodet meitä valmentaneelle Sisukas Heidille ❤️. Me edistyimme valtavasti näiden vuosien aikana.

Kiitos myös muille meitä matkan varrella koutsanneille ja muuten mukana matkassa olleille.

Viimeisissä treeneissä Flirtti sai hupsutella ja nauttia - mm. kepit se teki nännikumi suussaan.
Tästä eteenpäin toivomme Flirtille monia kivuttomia vuosia. Katsotaan, miten harrastusaukko tullaan täyttämään, mutta mm. hajuhommia on taas pitkän tauon jälkeen aloiteltu.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Markiesje Fu tuli Suomeen

Rakas Fayza sateenkaarisillalle 16.12.2019

Fu ja Flame MH-luonnekuvauksessa Sulkavalla