Näyttelypäivä 29.4.2023

Lauantai 29.4.2023 oli näyttelypäivä se meille itselle 's Hertogenboschissa että Pikille (FF Flaming MsDiamond) Tampereella.

Pikille upea tulos, tuomarina Leni Finne.
Tulos siis ERI1, SA, jun-sert, PN1, sert, JUN-ROP ja ROP.
Hurjasti onnea kaunis Piki ja omistajat Hanna ja Markus.


Eikä se huonommin mennyt meilläkään.

Fia voitti tällä kerralla Fun eli ERI1, PN1, sert, ROP ja Fulla siten ERI1, PU1, sert, VSP. Tuomarina saksalainen Stefan Wächter.

Fian arvostelu:
21 months feminine and good in size typical head, eyes could be bit darker, body typical proportions, ovale rib gage, good angulated, shiny coat correct colour, typical movement and tail carriage

Fun arvostelu:
6 years, masculine and typical expression correct head and ears scissor bite, body with typical proportions, wel angulated, could be more deep of chest, moves with good steps, friendly temperament

Kuvia ei tällä kerralla tullut otettua, mutta tässä videot.Jossain hulluudessani ilmoitin koirat myös parikilpailuun. Alku meni hienosti vaikka koirat olivat jo väsyneitä, mutta sitten seuraavalla juoksukierroksella perään tuli kääpiövillakoirat ja niiden voitonhaluinen handeri. Hän ajoi koirat aivan Fun ja Fian perään kiinni ja siitähän ei Fu pitänyt lainkaan.
Tulimme kuitenkin valituksi 6 parhaan joukkoon.Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Rakas Fayza sateenkaarisillalle 16.12.2019

Markiesje Fu tuli Suomeen

Fu ja Flame MH-luonnekuvauksessa Sulkavalla