Yhteenveto Fun, Flamen ja Fian MH-luonnekuvauksista

Nyt kaikki markiesjemme on luonnekuvattuja ja on aina mielenkiintoista tehdä vertailuja.

On niissä paljon samaakin, mutta myös paljon eroja.

Fu oli kaikkinensa kuvauksessa lungi jätkä. Se innostui leikkimään aina kun mahdollista. Kiroili vähän kun oli sille aihetta, mutta lopetti kun tajusi että aihetta ei ole. Aaveilla seisoi suojaten emäntää, mutta ei oikeastaan jaksanut pelätä niitä. Pitää myös muistaa, että Fu oli jo vähän vanhempi kuvauksen aikana, 4 vuotias.

Flamella suurin osa kuvauksesta meni jännityksestä johtuvaan haukkumiseen, joten mm. takaa-ajo jäi siltä täysin huomioimatta. Se kuitenkin selvisi kaikesta emännän tuella ja mikä parasta, ääniherkkyyttä ei näkynyt.

Fialle ihmiset ja ihmishahmot olivat odotetusti hankalia. Se on varautunut ja vaatii oman aikansa ihmisiin tutustumisessa. Nyt se kuvauksen aikana tottui jo testinohjaajaan, mutta katsoja esim. räminällä aiheuttivat haukkumista. Se lähti rohkeasti kauaksi emännästä, mutta tuli vauhdilla luo aina pyydettäessä. Äänet eivät merkinneet sille muuta kuin pienen säikähdyksen, leikkiminen oli kivaa ja takaa-ajo oli varmaan parasta mitä tyttö tiesi. Off-nappulakin löytyi eli kun mitään ei tapahtunut, niin istahdettiin emännän eteen.


 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Rakas Fayza sateenkaarisillalle 16.12.2019

Markiesje Fu tuli Suomeen

Fu ja Flame MH-luonnekuvauksessa Sulkavalla